Stardusty

En blogg om allt och ingenting, men som kanske mest handlar om livet som hästägare, egen företagare och elitsatsande distansryttare. Skriver även en del om naturens nyttigheter, fakta och förslag på goda recept för att på bästa sätt kunna ta vara på alla dess nyttigheter.

SIHS - drömmen som blir verklighet

Publicerad 2015-10-27 18:03:06 i Allmänt,

Ikväll känner jag mig lite extra glad och förväntansfull, Owe Sandberg ringde mig (regissören av Sweden International Horse Show) precis när jag hade parkerat bilen hemma efter jobbet för att önska mig och Saffi varmt välkomna in i SIHS - gänget och till världens största hästshow.
Ja ni läste rätt, lilla Sverige har den största hästshowen i världen just nu, OCH DEN SKA JAG OCH SAFFI DELTA I!!! :D :D :D Kan ni förstå?! Det är helt sjukt!!! Att en dröm som jag haft sedan jag var 12 år gammal och såg Stockholm International Horse Show för första gången, är på väg att bli verklighet?! :D :D :D
Kan säga att det kan nästan inte jag, såna här stora drömmar går liksom inte i uppfyllelse :) Jag är så himla glad!!!!! :D :D :D :D
 
Tiden börjar dock bli knapp, det är dryga månaden kvar och dags att sätta igång träningen på riktigt. Förhoppningsvis kommer min "sticka" med posten nu i veckan så jag äntligen kan komma igång! :)
 
Saffi och jag på kursen för Honza Bláha helgen 17-18 Oktober
 
 
 
Superduktiga Rebecca Dahlgren och sin fina Eamonn på lektion för Honza Bláha
 
 
Vyer från vackra Hällekis!
 
Stenbrottet
 
 
 
Stallet och utomhusridbanan (numera med staket runt)
 
Stallet
 
Men, för att kunna visas upp på Friends arena så behöver vi även finslipa lite på formen och konditionen, så i söndags var jag och Saffis medryttare Josefin ute på en träningsrunda med Saffi framför vagnen. Peroz fick följa med som handhäst bakom och Josefin red Knodden :)
Blev totalt 21 km på tiden 2 tim och 45 min och en hel del tung körning då vi blev tvugna att runda en energiskog i högt gräs och längs med en bäck. I övrigt travade eller cantrade vi. Saffi valde hellre canter än lite trav med tempo så jag lät henne göra det.
 
 
 
 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen, har varit riktigt dålig på det på senaste. Tiden har helt enkelt inte räckt till. Men ska försöka ta mig lite mer tid. Promise.
 
 

Om

Min profilbild

Thereze "Thezzan" Tillbom

En motorintresserad hästtokig tjej på 38 år, född och uppvuxen på landet utanför Enköping men bosatt i Uppsala sedan 2008. Jobbar för fullt med mitt företag Thereze Tillbom - Liberty Horse Training där jag åker ut och undervisar hästar och ägare i Natural horsemanship, frihetsdressyr, trickträning, lastträning och tolerans/miljöträning. Jag anordnar kurser/clinics och håller föreläsningar. Mycket av fritiden går till hästarna och deras träning. Som elitsatsande distansryttare krävs det en hel för att hålla hästarna fräscha och i kondition för att klara de långa distanserna. Blir även lite modellande när tid finns och det dykt upp en envis idé som inte vill släppa ;) Det är grymt kul att stå framför kameran trots att jag inte är världsvan :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela